Javában zajlik a TOTY, de a hét legjobbjairól se feledkezzünk meg. Érkezzen hát a TOTW#18 kerete, köztük Neymar új lapjával.

Bár mindenki a TOTY kártyákra fókuszál azért nem feledkezhetünk meg a Team of The Week lapokról sem. Szám szerint már a TOTW#18 következik, ami azért is fontos, mert a pénteki TOTY nyitáskor ezekkel a játékosokkal is sűrűn találkozhatunk.

Mint mindig ezen a héten is megpróbáltuk megtippelni, hogy ki méltó a TOTW#18 címre. A mi listánkon első helyen a FIFA21 meta kapusa. Nick Pope szerepel. A Burnley kapusa még nem kapott speciális lapot, de nagyon sok profi csapatában ő őrzi a hálót. Angliából Spanyolországba látogatunk, ahol Frenkie de Jong hívta fel magára a figyelmet. Tavaly de Jong a TOTY keret tagja is volt, idén úgy tűnik, csak egy TOTW lappal gazdagodik. A Real Madridból két játékos is esélyes, ugyanis Eden Hazard és Karim Benzema is jól játszott a hétvégén. Benzema esetében fejlődést is láthatunk, hiszen a Headliners lapja TOTW esetén eggyel emelkedik. Aki mindenképp hatalmas nyitás lenne az nem más, mint Neymar. A 12. ember szavazásról lemaradt a brazil, cserébe egy TOTW lappal köszönhet be a héten.

Itt a hét óra lássuk kit rejt a TOTW#18:

A játékosok már bonthatóak a csomagokból. A védők holnap estig elérhetőek a csomagokban, így valószínűleg pénteken lesz elérhető minden TOTY játékos.

Ti kit pickelnétek a TOTW#18 keretéből?

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

×