Friss szivárgások szerint a Call of Duty: Black Ops Cold Wart fejlesztő Treyarch még legalább 8 újradolgozott pályát hoz a játékba.

Valljuk be őszintén, az utóbbi évek Call of Duty játékainak, beleértve a 2019-es Modern Warfare-t és a Call of Duty: Mobile-t, legnagyobb vonzereje, hogy a fejlesztők visszahozzák a régi játékok kedvenc elemeit. Az Activision ugyanis rájött, hogy hatalmas lehetőség van a nosztalgia-faktorban, ami meghatározza a hamisítatlan Call of Duty élményt. A fejlesztők eddig is számtalan játékelemet, pályát, fegyvert hoztak el nekünk modern formában, ez a törekvés pedig nem ért véget.

Szivárgások szerint még legalább 8 pálya jön felújított formában a Cold Warba.

Standoff – Call of Duty: Black Ops II

A Nuketown, a Raid és az Express újbóli megjelenése tehát csak egy része azoknak a pályáknak, melyeket a Treyarch visszahoz még a játékba, felújított formában. A rendszeres szivárogtató, TheMW2Ghost szerint a Treyarch „további nyolc remake-t tervez”.

„Legalább egy, néha kettő új pálya várható minden szezonban” – olvasható a szivárgásban.

 

Ez azt jelenti, hogy a következő évadokban a Treyarch tovább fokozza a CoD nosztalgiaélményt. A szivárgással azonban jelenleg a legnagyobb gond, hogy egyáltalán nem lehet tudni, hogy mely pályákat dolgozzák fel.

Nyilvánvalóan visszanyúlnak majd a régi Call of Duty: Black Ops játékokhoz, így akár visszatérhet Hanoi, Standoff vagy Breach. Természetesen vanna olyan mapok is, melyeket már többször újjáélesztettek a fejlesztők a különböző megjelenésekben. Íme, ezek közül néhány, ami már többször visszatért.

  • Nuketown (ötször)
  • Slums (kétszer)
  • Summit (háromszor)
  • Firing Range (négyszer)
  • Jungle (háromszor)

Vannak persze olyan mapok is, melyek csak egyszer jelentek meg. Ilyen a Grind, a Cliffside, a Courtyard, a Contraband, a Seaside, az Outskirts, a Hacienda, az Arsenal vagy a Hijacked. Mindegyikük potenciális jelölt lehet.

A következő hatalmas Call of Duty tartalomfrissítés valószínűleg február 24 körül érkezik, amikor az első évad véget ér. Hamarosan talán az is kiderül, melyik régi mapon játszhatunk majd felújított formában.

https://www.facebook.com/groups/blackopscoldwarhungary

×