Újabb infókat kaptunk a Riot Games háza tájáról. Könnyen lehet, hogy a több mint egy éve bejelentett „Project L”-ről van szó.

A 2019-es EVO rendezvényen jelentette be a Riot Games, hogy szeretnének bekerülni a verekedős játékok piacára is. „Project L” néven hivatalossá vált, hogy készül egy 2.5D verekedős játék a League of Legends univerzumában. A bemutató képeken például láthattuk akció közben Jinxet, Ahrit, Katarinát vagy éppen Dariust is. Így tehát biztos, hogy olyan karakterekkel csaphatunk majd össze, akiket jól ismerhetünk a nagy sikerű esport címből.

A nagy bejelentés után némi információhiátus kezdődött, egészen ezidáig alig lehetett hallani a projektről. S most is csak közvetetten beszélhetünk róla.

A Riot Games 2020. december 21-én levédett egy új logót, ami erősen hajaz a „Project L” névre. Egy stilizált „L” betűt vettek védjegy alá.

Az új levédett logo – Riot Games

Ez azt jelentheti, hogy a játék jó úton halad afelé, hogy egy újabb bemutatót lássunk belőle, vagy az is lehet, hogy már egy lehetséges alfán is dolgozik a kiadó. Reméljük 2021-ben felgyorsulnak majd a munkálatok a projekt körül és mihamarabb kipróbálhatjuk majd a Riot Games új ütlegelős játékát.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×