Miközben a játékosok szerint nem működik megfelelően, a fejlesztők meg vannak győződve arról, hogy minden rendben van. Kinek van igaza?

Talán mondhatjuk, hogy azok számára, akik nem dolgoznak, vagy épp szüneten vannak két ünnep között, ez a legjobb időszak arra, hogy belevessék magunkat a battle royale harcokba. Legalábbis nagyon jó időszak lenne, ha nem nehezítenék meg az életünket a különböző hibák. Most ismét a Gost perk témája került elő, mely egy idő óta sokak szerint hibásan működik.

A játékosok szerint még mindig hasznavehetetlen a perk, a fejlesztők szerint nincs baj vele.

A Ghost perk lényege, hogy elrejti a játékost az ellenfél által aktivált UAV elől. A perk a loadoutban állítható be, és annak felvételével aktiválható a pályán. Arról viszont, hogy a perk valóban eltünteti-e a játékosok helyzetét, jelenleg is parázs vita folyik. Különösen arról, hogy hogyan működik a Heartbeat Sensor esetében.

Röviden: a Heartbeat Sensornak sem kéne megjelenítenie a játékosok helyét, ha az Ghostot használnak. A killcamok azonban rendszeresen arról tanúskodnak, hogy a játékosok a Ghost használata ellenére is megjelentek a kijelzőn.

A fejlesztők Infinity Ward korábban azt mondta, hogy ez csupán egy killcam hiba, és hogy a játékosokat valójában nem érzékeli a rendszer. Ez azonban nem győzte meg a játékosokat. A Redditen RealUserID szerint a Heartbeat Sensor megint megjeleníti a játékosokat a Ghost használata ellenére.

[BUG] Heartbeat detects through Ghost perk again. (S1:CW Dec26)
byu/RealUserID inCODWarzone

Ebből aztán egy vita alakult ki, hiszen sokak szerint valóban csak a killcam mutatja úgy, hogy hibás a rendszer, ugyanakkor mások szerint túl sokszor fordul elő az a bizonyos killcam bug. Többen azt írták, hogy a Ghost ellenére egyértelműen kiszúrták őket.

Az Infinity Ward továbbra azt állítja, hogy a probléma csak a killcamon látható vizuális hiba. Hogy a Warzone fejlesztői valaha is kiadnak-e javítást, azt még nem lehet tudni.

Szerinted kinek van igaza? Hibás vagy nem hibás?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×