Szenteste is kaptunk új Freeze SBC-t. Itt az új Bobby Firmino lap, amely a játék legjobb Box To Box középpályása lett. De megér ennyi zsetont?

Ha minden igaz, megérkezett a Freeze utolsó játékos SBC-je. A sort Roberto Firmino zárta, aki egy igazán kiegyensúlyozott 89-es lappal köszönt be hozzánk. A játékos mellé pedig érkezett egy elég szép árcédula is.

A lap elkészítéséhez összesen 860 ezer zsetonra lesz szükségünk PS-en, míg 840 ezerre Xboxon. Nem olcsó az tény, de ez a lap valószínűleg a TOTY után is igen erős lesz. Összesen 5 csapatot kell összetennünk, szóval a fodderekre nagy szükség lesz.

Firmino statjai amúgy nagyon jól kiegyensúlyozottak. Az alaphoz képest masszív védelmi és erőnléti bónuszokat kapott. A játék egyik legjobb Box To Box középpályása és kétlem, hogy 1 hónap után le kéne majd cserélni. Emellett ott van az a pont, ami miatt imádni fogják a skillerek, az 5 csillagos trükkmozdulatok. Biztos, hogy nagyon sokan emiatt szimpatizálnak a lappal és van is okuk. Nekem személy szerint nem ez a legfontosabb, de ez is hozzáad az értékéhez.

Az ára tényleg masszív, de gondoljuk csak végig Bruno és RB Pogba is hasonló árral bír.

Mit ajánlok? Kövezzetek meg, de szerintem ez egy nagyon erős Box To box játékos, aki tökéletesen illeszkedik egy védekezőbb felfogású játékos mellé. Én szerintem a TOTY-t megvárom, de januárban kiteszem. De a Loan teljesen bevált.

Ha félteid a zsetonjaid, ez a lap nem neked való. Szerintem igen drágább mint kéne, de ha olcsóbb lenne akkor mindenki Bobby Firmino Freeze lapjával rohangálna.

Te megcsinálod Firmino kártyáját?

×