6 évesen vezette meg az egész Call of Duty közösséget.

Az utóbbi időben egyre nagyobb népszerűségnek örvend a 6 éves RowdyRogan, aki már 3 éves kora óta a Call of Duty szérián csüng. Noha mi nem számoltunk be róla, de a fiatal tehetség kitiltása nagy port kavart külföldön. Hirtelen egyre többen kezdték használni a #free Rogan hashtaget, miután a nagyobb külföldi gamer lapok egymás után hozták le a fiatal játékos kitiltásáról szóló videót.

 

Ez most utólag mint kiderült, kamu volt. A Faze5 versenysorozat továbbjutói számára kötelező volt egy viral vagy ha úgy tetszik, vírusvideó készítése. A 6 éves RowdyRogan pedig állítólag önként állt elő szüleinek ezzel a mesteri átveréssel, miszerint bannolták a fiókját élő stream közben.

 

Ekkora hírverésre viszont még a család sem számított, mindeközben a játékosok a fejlesztőket vádolták a ban miatt. Rogan ugyanis a maga 6 évével még csak alulról sem karcolgatja a Call of Duty Warzone 18 éves ajánlott korhatárját. Az, hogy az ilyen mennyiségű játék és streamelés ilyen idősen mennyire egészséges, már egy másik kérdés. Az mindenesetre jó látszik, hogy Rogan szülei mindent megtesznek azért, hogy a 6 éves fiukból sztár váljon.

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

 

https://www.facebook.com/groups/blackopscoldwarhungary

×