Nemrégiben megjelent a League of Legends mobilos változata, a Wild Rift. S már most is vannak, akik meg akarják maguknak könnyíteni a menetet.

Végre megérkezett Riot Games nagy sikerű esport játékának, a League of Legends-nek a mobilos változata. Hogy miért nem a port szót használtam? A válasz egyszerű, a fejlesztők csak alapjaiban pakolták át a PC-s nagyágyút a kézi készülékekre, több mechanika változott, vagy teljesen új lett. A Wild Riftben a neutrális szörnyek másabbak, mint a PC-s kiadásban, valamint a csapatok bázisai is jóval egyszerűbbek. A játékok rövidebbek, pörgősebek, komolyabb csapatharcokra pedig ritkán kerül sor.

Ám már most vannak olyanok, akik némi trükközéssel szeretnének a közösség fölé emelkedni.

A League of Legends: Wild Rift megjelenésével egyre felkapottabbak lettek az androidos emulátorok PC-n. Ez pedig azért történik, mert az új játékkal a legtöbben egérrel és billentyűzettel akarnak játszani, vagyis úgy, mint a PC-s verzió esetében. A gond ezzel csak az, hogy a többi felhasználó jó eséllyel (amíg káoszba nem torkollik mindez), az okostelefonja érintőképernyőjén játszik. Vagyis az egérrel és billentyűzettel operálók előnyből indulnak.

Azt még nem tudni, hogy a Riot Games szeretne-e fellépni ez ellen, vagy hagyják, had sodródjon kontroll nélkül a szcéna, bár ha tippelnünk kellene, akkor valószínűleg felveszik majd a kesztyűt. Egyre több ezzel kapcsolatos visszajelzés jelenik meg a nagyobb fórumokon, sőt még guide-ok is készülnek a metódushoz! Így nem lesz nehéz kiszűrni a kellemetlenkedőket.

A Wild Rift ráadásul később konzolokra is megjelenik majd, ám erről majd csak valamikor 2021-ben hallhatunk először.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×