Hamarosan kezdetét veszi a hivatalos Fortnite Winterfest. Már meg-megjelennek tematikus tartalmak a játékban, de az igazi ünneplés még nem vette kezdetét.

Ha december, akkor karácsony. A család ünnepét az Epic Games is minden évben komolyan veszi, a tavalyi menetet ráadásul temérdek ajándékkal színesítették. A játékosok egy játékbeli adventi naptár-szerű funkción keresztül naponta oldhattak fel maguknak értékes tartalmakat. Ez volt az első olyan Fortnite esemény, aminek keretein belül két ingyen Outfitet is kaptak a felhasználók. Azóta már nem lehet azzal védekezni, hogy „nincs skinem, mert nem költök a játékra”, ugyanis ha csak bejelentkeztünk abban az időszakban, két Outfittel is gazdagodhattunk. Na meg egy Millenium Falcon Gliderrel a Csillagok háborújából!

Most úgy tűnik, hogy ismét megrendezésre kerül a karácsonyi ajándékosztás. Az idei Winterfest keretein belül is biztosan lesznek csomagok, az egyik v15.00-ás kiszivárgott Outfit ugyanis nem kapott sem Store, sem pedig Item Shop taget, így az adatbányászok is arra tippeltek, hogy az egyik karácsonyi csomagba kerül majd a tartalom.

Ezt egy friss leak is bizonyítja, ami hivatalos forrásból került ki idő előtt. Az Epic hamarosan szét fog küldeni a partnereknek és a felhasználóknak egy e-mailt, amiben egy Winterfest kedvcsinálót találhatunk. Ennek a beharangozónak a végén felbukkan két olyan karakter is, akiket eddig még nem láthattunk máshol. Az egyikőjük ráadásul az a hóember, akiről az előbb írtam.

 

 

A másik karakter pedig egy karácsonyi sétapálcanyalókára emlékeztet, tematikus csákánnyal a kezében. Ha tehát ismét ajándék tartalmakat fog szórni az Epic Games, arra lehet elsősorban számítani, hogy a kiszivárgott kedvcsináló végén található két karaktert kapjuk majd meg. Na meg reménykedhetünk, hogy a repülők nem térnek vissza, pláne nem Mikulással a pilótaülésben…

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×