EA Sports FC

Bejelentették a FUT Freeze promóciót a FIFA 21-be – Erre lehet számítani

Ha december, akkor karácsony. Gondolom mindez nem olyan meglepő, ilyenkor az egész világ ünnepi hangulatba burkolózik. Így tesz az EA Sports a Fifával is, már évek óta menetrend szerint érkezik karácsony közeledtével a FUTMAS esemény. Tematikus lapok, leárazások, speciális SBC-k, valamint promó pakkok váltják egymást ilyenkor a játékban.

Viszont idén 2020-at írunk, s tapasztalataink szerint ilyenkor semmiben sem érdemes már bízni. Az EA is ugyan ezt vallja, ugyanis mindenki a FUTMAS indulását várta, ám ehelyett egy teljesen új promót jelentett be a kanadai cég. Péntek este startol a FUT Freeze esemény.

 

Már az Ultimate Scream kimaradása is sokakat szomorúvá tett, s most nagy a pánik a hivatalos karácsony körül is. Véleményem szerint a Freeze csak egy felvezető promója lesz az idei FUTMAS-nek, de ahogy az előbb is írtam, idén már semmin sem lepődnénk meg.

A december 11-én startoló eseményről még nem tudunk sokat, egyedül a speciális lapok stílusáról rántotta le a leplet a kiadó. Az új kártyákon a fehér és kék különböző árnyalatai fognak dominálni, fagyos érzéseket keltve az emberben.

Sokan arra tippelnek, hogy a karácsony előtti napok fogják meghatározni a speciális lapokat, valamint, hogy ezúttal nem egy teljes keretet, hanem napi egy futballistát fogunk kapni. Vagyis, ha már csak 13 nap lesz hátra karácsonyig, akkor a 13-as szám kerül reflektorfénybe. Ezen a napon egy olyan játékosra számíthatunk, akinek a mezszáma 13-as, vagy éppen a karrierje során fontos szerepet játszott a szám.

Amit biztosan tudunk:

  • Érkezik egy játékos, akinek 88-as Pace statja és 93-as Dribbling statja lesz.
  • Kapunk egy olasz nemzetiségű csatárt.
  • A Freeze promó része lesz egy Barcelona játékos, aki 80-as Shooting stattal fog rendelkezni.

Mindez jópofának hangzik elsőre, de azért minden pénzünket nem tennénk erre az elképzelésre. Egyetlen dologban reménykedünk, hogy a Freeze megjelenése miatt még ne maradjon el az idei FUTMAS. Felőlünk akár párhuzamosan is futhat a kettő.

Cloud

Korábbi cikkek

Ezzel a Warzone fegyverrel darálj a Season 2 utolsó óráiban

2024.04.02. – Április harmadikán élesedik a Warzone és Modern Warfare III legújabb frissítése. Nem csak egy…

2 óra telt el azóta...

A 240 Hz sem álom többé, bomba áron adják ezt a gamer monitort

2024.04.02. – Az elmúlt időszakban aranykorukat élik a gamer monitorok. A legutóbbi elemzések, kutatások kimutatták, hogy…

2 óra telt el azóta...

Tudományosan bizonyították, hogy van, aki több FPS-t lát, mint az átlag

2024.04.02. – Hosszú évekig a 60 Hz-es LCD monitorok uralták a piacot. Ez azt jelenti,…

3 óra telt el azóta...

Az Intel már készül, nagyot szólhatnak az újgenerációs videokártyáik

2024.04.02. – Az Intel processzorokban hosszú évek óta találkozhatunk grafikus magokkal, ám ezek kifejezetten gyenge egységek…

3 óra telt el azóta...

Ezeket adja a prémium Call of Duty BlackCell Pass – Megéri megvenni?

2024.04.02. – A Call of Duty: Warzone és Modern Warfare II fejlesztői még a 2023-as…

3 óra telt el azóta...

Egy orosz hacker Switch-re portolja a Grand Theft Auto V-öt

2024.04.02. - Amikor előkerül az örökzöld téma, hogy PC-t, vagy konzolt vegyen az ember, előbbi…

5 óra telt el azóta...