Egy újabb hét telt el a futball világában. Ismét parázs mérkőzéseket láttunk, rengeteg góllal. Lássuk ezúttal mit hozott a hét. Íme a TOTW#11 kerete.

Szerda van tehát érkezik a legújabb Team of The Week. A Bajnokok Ligája fordulók között a bajnokságok se állnak le, és a téli szünet előtt mindenki megpróbál a legjobb pozícióban végezni. Volt itt észak-londoni rangadó és 6 gólós Bayern meccs is. Ez a TOTW#11.

Ezen a héten is megpróbáltuk megtippelni, hogy kik esélyesek az eheti TOTW keretbe. Az egyik kiszemelt Zouma lehet, aki újabb góllal segítette a Chelsea-t a győzelemhez. Az Interben futballozó Hakimi is duplázni tudott, valamint Trippier és Cuadrado is nagyon jól játszott.

A Premier League-ben több kiemelkedő teljesítményt is láttunk. Sonaldo ismét robbant és az észak-londoni riválisokat küldte haza egy góllal és gólpasszal. Pogba csereként beállva rúgott bombagólt, így elképzelhető, hogy lesz az eheti húzónév. Itt a 7 óra lássuk, hát, hogy miből is gazdálkodunk.

A PL fanatikusok ismét örülhetnek, mert elég jó lapok érkeztek az TOTW#11 keretében. Son, Salah és Pogba is. A játékosok már nyithatóak is a csomagokból. Pénteken indul a FIFA új promóciója a FREEZE, ami valószínűleg a FUTMAS előfutára. Hogy pontosan mit is fog tartalmazni, egyelőre még nem tudjuk, de pénteken reméljük kiderül.

Ti kivel erősítenétek a TOTW#11-ből?

×