A nemzetközi szünet után ismét visszatértek a top bajnokságok. Valószínűleg a múlt heti keretet nem veri, de még egy két erős lap is érkezhet. Ez a TOTW#9.

A nemzetközi mérkőzések után megint a klubbokké volt a főszerep. A múlt heti keretet valószínűleg nem übereli, de azért egy két meglepetést tartalmazhat ez a hét is. Ez a TOTW#9.

A múlt heti Mané és Kanté mindenképp erős nyitásnak számított, de mellette lehetőség volt Mahrezt vagy Lorenzo Insignét is nyitni. A héten nem várok ennyire erős keretet. A legnagyobb név Cristiano Ronaldo lehet, aki 4 perc alatt elintézte a Cagliari csapatát. Lehet, hogy félidőben Haaland is ránézett telefonjára, mert a félidőt követően egy laza mesternégyest gurított a még félidőben vezető Hertha BSC-nek.

Rajtuk kívül még Lukakut is ki lehet emelni, aki az Inter 2:0-ás égése után állította helyére a rendet, és nyerte meg a mérkőzést. Zlatan Ibrahimovic még mindig kirobbanó formában játszik a Milannál, de a heti kirohanása lehet keresztbe tesz a speciális lapjainak. Ahogy írtunk is róla, az EA-nek nem éri meg egy olyan játékost reklámozni, aki nyíltan neki megy a cégnek, így lehet, hogy egy ideig elbúcsúzhatunk az Ibra speciális kártyáktól. A másik ilyen játékos Gareth Bale, akinek még OTW lap is jutott a FIFA 21-be. Valószínűleg a tulajdonosok ennek a megmozdulásnak kevésbé örülnek.

Na de itt a 7 óra lássuk, kiket hozott a TOTW#9:

A játékosok már nyithatóak a csomagokból. A héten jön a Black Friday, ami rengeteg promóciós csomagot, sbc-t és remélhetőleg egy Best of TOTW keretet is hoz a játékosoknak.

Nektek szimpatikus valaki a TOTW#9 keretéből?

 

×