A League of Legends új szintre lépett a napokban. Megérkezett a 11. előszezon, s vele egy halom érdekes módosítás. Na meg felbukkant pár régi bug.

A League of Legends új szintre lépett a napokban. Megérkezett a 11. előszezon, s vele egy halom érdekes módosítás. Többek között teljesen átalakult a tárgyrendszer, érkezett több új eszköz is, valamint már Legendary és Mythic kategória között is különbséget tudunk tenni.

Az újítások mellett persze pár hőst is módosított a fejlesztőcsapat. Többnyire azért, hogy jól illeszkedjenek az új rendszerbe. Ekko is érintett volt, ám valamiért egy újabb bug is megjelent a kitjében. Ha ultiztunk vele, utána automatikusan az E-képességet a hőshöz legközelebb álló ellenfél irányába. Persze mindezt magától.

 

Nem meglepő, hogy ennek láttán többen elárasztották a Riot Supportot ticketekkel, valamint több hibajelentés is érkezett a nagyobb fórumokra. August Browning, a Riot Games egyik vezető pozícióban lévő fejlesztője Twitteren közölte, hogy érkezik a javítás.

Sajnos a hiba egyáltalán nem új, korábban már találkozhattak vele az Ekko játékosok. Szimplán csak az új ciklus ismét előidézte, így lépni kell az ügyében. Sajnos Riot August azt ígérte, hogy a következő frissítéssel érkezik csak a megoldás, így még két hétig biztosan tűrnünk kell, hogy hősünk néha őrültségeket csinál. Vagy persze azt is megtehetjük, hogy addig messziről elkerüljük az időutazó fiút.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×