Amikor a T1, vagy az SKT nevet halljuk lolos berkeken belül, bizony a domináns háromszoros világbajnok, na meg Faker ugrik be azonnal.

Amikor a T1, vagy az SKT nevet halljuk lolos berkeken belül, bizony a domináns háromszoros világbajnok, na meg Faker ugrik be azonnal. A helyzet az, hogy a klub rajongóinak is, valószínűleg ezért olyan nehéz megemészteniük azt, hogy az utóbbi három évben csupán csak egyszer sikerült kijutniuk a világbajnokságra.

Arról nem is beszélve, hogy amikor kijutottak, akkor éppen egy európai gárda, a G2 Esports vetett véget a nagy menetelésnek, s döntötték romba a negyedik trófeáról szőtt álmokat.

Idén benne volt a potenciál a keretben, ám a gyakorlatban már más jött ki. Faker és csapata a Gen.G-től 3-0-ás összesítéssel esett ki arról a regionális tornáról, ami a világbajnoki szereplésről döntött. Nem volt nagy meglepetés, hogy Kimet, a csapat vezetőedzőjét azonnal menesztették, viszont az új vezetőség meg ennyire sem tetszik a rajongóknak.

A tüntető kocsi a T1 székház előtt

 

A klub rajongóinak egy csoportja kibérelt egy kisbuszt, ami folyamatosan ott parkol a T1 székház előtt és a szurkolók véleményét vetíti a klub vezetősége elé. Nem tetszik a rajongóknak, hogy egy tapasztalatlan vezetőedző kezére bízzák a keretet, valamint az sem, hogy a segédedző pozícióra a korábban szakkommentátorként dolgozó LS-t választották. (Persze ezek „csak” pletykák, ám elég erősen megalapozottak.)

Abban kételkedünk, hogy ez a fajta szolid tüntetés bármi változáshoz vezetne. Arról viszont jól árulkodik, hogy milyen a légkör a korábban igazán domináns csapat körül.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×