EA Sports FC

Egy újabb védőt zsebelhetünk be – Koundé RTTF objective

Tegnap este elkezdődött a BL láz, hiszen megérkezett a Road To The Final lapok első csapata. Ez a promóció azért is különleges, mert továbbjutás esetén a lapok fejlődnek, és itt a játékosnak nem is kell a pályán lenni. Ezen a héten Koundé lapjával erősíthetjük saját felállásunk.

A Sevillában futballozó francia azért is tűnhet egy jó választásnak, mert tavaly a spanyol klub megnyerte az Európa Ligát. Egyelőre nem úgy tűnik, hogy kiesnének a csoportból, sőt 7 ponttal a Chelsea-vel közösen vezetik az E jelű kvartettet, így legalább egy fejlesztést kapni fog ez a lap. De nézzük is, hogy pontosan mit is kell csinálni, hogy megszerezzük Koundé lapját.

  • Swift Scorer – Rúgj 4 Finesse gólt LaLiga játékossal, Live FUT Friendly: RTTF Classic módban, legalább 8 LaLiga játékossal a kezdődben.
  • Launching Forward – Adj 5 gólpasszt LaLiga védőkkel, Live FUT Friendly: RTTF Classic módban, legalább 8 LaLiga játékossal a kezdődben.
  • Linking LaLiga – Adj gólpasszt 15 különböző meccsen LaLiga játékossal, Live FUT Friendly: RTTF Classic módban, legalább 8 LaLiga játékossal a kezdődben.
  • Scoring in Spain – Rúgj 12 gólt LaLiga játékossal, Live FUT Friendly: RTTF Classic módban, legalább 8 LaLiga játékossal a kezdődben.
  • Winning Ways – Nyerj meg 10 mérkőzést Live FUT Friendly: RTTF Classic módban, legalább 8 LaLiga játékossal a kezdődben.

Az RTTF: Classic módhoz 3 CL Rare, vagy Common játékosra van szükségünk. A feladatok nem brutálisak, sőt igazából roppant könnyűek. Koundé lapja szerintem igazán erős, mondjuk picit alacsony, de összességébe egy remek addíció.

Te nyitottál valamilyen RTTF lapot?

LEETeszteltük

Korábbi cikkek

Ezzel a Warzone fegyverrel darálj a Season 2 utolsó óráiban

2024.04.02. – Április harmadikán élesedik a Warzone és Modern Warfare III legújabb frissítése. Nem csak egy…

2 óra telt el azóta...

A 240 Hz sem álom többé, bomba áron adják ezt a gamer monitort

2024.04.02. – Az elmúlt időszakban aranykorukat élik a gamer monitorok. A legutóbbi elemzések, kutatások kimutatták, hogy…

2 óra telt el azóta...

Tudományosan bizonyították, hogy van, aki több FPS-t lát, mint az átlag

2024.04.02. – Hosszú évekig a 60 Hz-es LCD monitorok uralták a piacot. Ez azt jelenti,…

3 óra telt el azóta...

Az Intel már készül, nagyot szólhatnak az újgenerációs videokártyáik

2024.04.02. – Az Intel processzorokban hosszú évek óta találkozhatunk grafikus magokkal, ám ezek kifejezetten gyenge egységek…

3 óra telt el azóta...

Ezeket adja a prémium Call of Duty BlackCell Pass – Megéri megvenni?

2024.04.02. – A Call of Duty: Warzone és Modern Warfare II fejlesztői még a 2023-as…

3 óra telt el azóta...

Egy orosz hacker Switch-re portolja a Grand Theft Auto V-öt

2024.04.02. - Amikor előkerül az örökzöld téma, hogy PC-t, vagy konzolt vegyen az ember, előbbi…

5 óra telt el azóta...