Hamarosan játszhatóvá válik a Riot Games legújabb játéka, a Wild Rift. A Riot Games máris bekészítette a játék első hivatalos eseményét.

A Wild Rift hivatalosan még meg sem jelent, a Riot Games máris hatalmas bejelentésekkel dobálózik. A League of Legends PC-s verzióját már jól ismerjük, a mobilos és konzolos port viszont még csak most készül. A nyílt bétaidőszak Európában még idén, Észak-Amerikában és a többi régióban csak 2021 elején lesz elérhető.

Értelemszerűen nem fogja tudni a fejlesztőcsapat az összes meglévő karaktert beletuszkolni a kliensbe, így egy szűkített keretet fogunk kapni. Már csak azért sem lehetett egy az egyben átültetni mindenkit, mert telefonon és konzolon az irányítás sokkal másabb, mint PC-n, így voltak olyan hősök, akiket meg kellett változtatni.

A napokban a League of Legends-ben napvilágot látott Seraphine, a játék legújabb hőse. Első skinje a K/DA All Out csapathoz láncolja, s a bandával még közös számot is készítettek. Ez nem más, mint a MORE.

A kozmetikai tartalmakkal is megfejelt új időszak ellátogat a Wild Riftbe is.

Mint kiderült, a K/DA esemény keretein belül a Wild Riftben fel fog bukkanni az összes új K/DA skin, na meg az új karaktert, Seraphine-t is irányíthatjuk majd.

Nem hittük volna, hogy ilyen gyorsan bekerül a LoL legújabb hőse a Wild Riftbe, ám úgy tűnik, hogy a Riot nem nagyon szeretett volna ezzel várni.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×