A Fortnite Battle Royale egyik legújabb Fortnitemares Outfitje hamarosan megérkezhet a játék Item Shopjába. Baba Yaga úton van.

Az Epic Games néhány napja élesítette a Fortnite legújabb ciklusát, a v14.40-et. Fontos esemény volt ez, ugyanis ezzel a frissítéssel érkezett meg a Fortnitemares esemény. A borzongató időszak lényegében egy játékbeli Halloween-buli, aminek ezúttal szabályosan részesei is lehetnek a játékosok.

A meneteket külön nehezítik az úgynevezett Shadow-k, akik az élő játékosok életére törnek. A helyzet viszont az, hogy ezúttal a Shadow lényeket nem a gép irányítja, hanem az elhullott játékosok kapnak egy második esélyt a túlvilágon. A Fortnite tehát határozottan a feje tetejére állt.

Az Item Shop is megkapta a maga újdonságait. Több Outfit, kiegészítő és stílus is érkezett az új frissítéssel. Ám amire nem számítottunk, az egy új karaktermodell. Baba Yaga egy idős hölgy, aki egyáltalán nem  hasonlít egyik ismert Fortnite karakterre sem.

Az eddig még nem látott karaktermodell megjelenése ráadásul már a kanyarban van. ShiinaBR jelentése szerint már hétfőn, október 26-án megérkezhet az Item Shopba.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×