Október 23-án minden Call of Duty: Warzone rajongó együtt szurkolhat az európai Twitch Rivals versenyén a magyar duónak.

Miközben a Call of Duty: Warzone-ban elindult az izgalmas és néha ijesztő halloweeni event, egy duó egész héten egy megmérettetésre gyakorolt. Mialatt mindenki az igazán szórakoztató Zombie Royale-ban próbálja ki magát, BlyyyPlays és DeadFox arra készültek, hogy a Warzone Battle Royale játékmódjában bizonyítsanak az európai mezőnyben.

Holnap este zajlik a Twitch Rivals: Call of Duty: Warzone Season 6 Showdown (EU).

A meghívásos Twitch Rivals Warzone versenye ezúttal két szakaszra oszlik: selejtező és rájátszás. A selejtezőben 45 (duó) csapat vesz részt, akik 3 órás időtartam alatt a legjobb 3 meccsükön elért eredmény alapján kapnak pontokat. A rájátszásban a selejtező 10 legjobb csapata vesz részt: ők 1 órán belül kell a legjobban teljesítsenek. A verseny során a legjobb csapatok közt 100 ezer dollárt osztanak szét.

A verseny október 23-án, magyar idő szerint délután 17 órakor indul.

A versenyen természetesen egy magyar duónak is lehet szurkolni. Aki figyelemmel kísérte Blyyy adásait, láthatta, hogy csapattársával, DeadFoxal közösen egész héten gyakoroltak a megmérettetésre. Szívből reméljük, hogy a gyakorlásnak lesz eredménye. Abban biztosak vagyunk, hogy sokan szurkolnak majd nekik!

Hajrá srácok, mindent bele!

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×