Tyler Steinkamp, avagy ismertebb nevén Tyler1 a népszerű koreai organizációhoz, a T1 csapatához igazol, mint tartalomgyártó.

Tegnap este érkezett a hír, hogy Tyler1, a kirohanásairól is ismert streamer a T1 csapatához igazol. A bejelentést egy videóval tették közzé, amely rengeteg filmes referenciát tartalmaz.

 

Akik követik a League of Legends esport vonalát annak biztosan nem kell bemutatni a T1 egyesületét. A háromszor is világbajnokságot nyerő organizáció bővíteni szeretné repertoárját, ezért egy új Youtube csatornát hoztak létre. A csatorna T1 Fighting nevet kapta, ahova népszerű tartalomgyártókat és streamereket igazoltak. Tegnap este ehhez a csapathoz csatlakozott Tyler1 is, aki a fennállás óta egyértelműen a legnagyobb igazolás.

A népszerű rendezvények hiányában a szervezeteknek más fajta opciót kellett találni a szponzorigények kielégítésére, ezért a legtöbb csatorna a tartalomgyártók igazolásához nyúl. Tyler1 egyértelműen az egyik legismertebb LoL streamer, és mivel a csapat a League of Legends berkein belül vált ismerté, így ésszerű, hogy egy nagyon népszerű LoL tartalomgyártóval bővítik a csaptok.

A jövőben tehát még több Faker és Tyler1 tartalmat láthatunk. Hogy pontosan még miket fog hozni a megállapodás, az egyelőre titok.

Neked melyik a kedvenc pillanatod Tyler1-tól?

×