Végre láthatjuk az első dobozos PlayStation 5-ös játékot. Bár ez jó hír, nem mindenki elégedett.

Egyre közelebb vagyunk a PlayStation 5 és az Xbox Series X/S megjelenéséhez. Mivel egyes régiókban a Sony konzolja már november 12-én megjelenik, nem is annyira meglepő, hogy egyre több kiadó készül a boltok polcaira helyezni a játékát. Így tettek a Godfall kapcsán is.

A Gearbox vezetője bemutatta az első PS5-ös játéktokot, a Godfall dobozos változatát.

Bár a PS5 nyitócímei között szerepel a Godfall, természetesen a játék PC-n is megjelenik. Ennek ellenére Randy Pitchford nagy örömmel újságolta a Twitteren, hogy elkészült az első PS5 játék, tokkal vonóval.

„Figyelem: Íme az első Playstation 5 játék! Ez az első, amely a következő generációs konzolokra készült. Gratulálunk az Counterplay Games-nek és a csapatnak itt, a Gearbox-nál” – írta Randy.

Bár annak ellenére, hogy ez jó hír, és a Gearbox is nagyon nagy örömmel újságolta, sajnos nem mindenki volt elégedett. A képeket ugyanis jól látszik, hogy a Godfall exkluzív tartalmak ígér azoknak, akik előrendeltek, sőt az is jól látszik, hogy nem lehet offline játszani. Ez sokak számára kimeríti a pay-to-win fogalmát, illetve leszűkíti a játéklehetőségeket.

Ettől függetlenül biztosak lehetünk abban, hogy a jövőben egyre több játék tokos változatával találkozunk majd, ami jól rávilágít arra, hogy valóban a küszöbön van a következő generáció megérkezése.

Te melyik új cím tokos változatát várod?

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×