A League of Legends legújabb karaktere, Seraphine igencsak megosztja jelenleg a játékközösségét. Olyannyira, hogy a Riotnak reagálnia kellett.

Alig jött ki pár hete Samira, a Riot Games máris az őt követő karakter megjelenésén dolgozik. Seraphine érkezése egyébként már hónapok óta szervezés alatt áll, ő volt az a hős, akinek külön közösségi média profilokat készített a kiadó.

Most már egyébként azt is tudjuk, hogy miért. Szervesen ez inkább az új K/DA ALL OUT skincsaládhoz volt köthető, s azon belül is az új Ultimate skinhez. Amit nagy meglepetésre az új hős, Seraphine fog kapni. Ez már csak azért is furcsa, mert az Ultimate skin többnyire a karakterek szövegeit és animációit egyaránt frissíti, arról nem is beszélve, hogy mindegyiknek van egy rendhagyó fejlődő mechanikája. Vagyis most ott tartunk, hogy egy még sosem látott karakter egyből kap egy „kozmetikai reworköt”.

 

S mivel a PBE megjelenés már itt van a kanyarban (igazából az esti órákban ma már tesztelhető lehet), egy hivatalos videó keretein belül a fejlesztők azt is bemutatták, hogy mire lesz képes Serpahine. Az eredmény pedig sokakat meglepett, kísértetiesen hasonlít a képességtára Sonáéhoz. Legalábbis a tematika biztosan. Hangjegyek, pajzs, gyógyítás és lassítás. A furcsa, igazán széles ultianimáció pedig már csak hab a tortán.

Ezek után nem meglepő, hogy a LoL közösség rögtönítélő szelete azonnal beleállt a Riot Games-be. Sokan úgy gondolják, hogy igazából egy Sona VGU-t adott ki új hősként a fejlesztőcsapat és ez igazából egy lusta megoldás.

Champion Insights: Seraphine
byu/Spideraxe30 inleagueoflegends

A felháborodás-hullám eredményeként Riot Rev3 klaviatúrát ragadt és igyekezett menteni a menthetőt. A Champion Insights Reddit fórumot felhívta a játékosok figyelmét arra, hogy egészen addig, amíg nem próbáltuk a hőst, nincs értelme ítélkezni.

Elmondása szerint a rendhagyó passzív miatt egy igazán egyedi hős lesz Seraphine, akit nem lesz elég úgy irányítani, hogy csak „csapkodjuk a billentyűzetet”. Még ha hasonlóak is a képességeik animációi, Seraphine elsősorban skillshotokkal fog operálni, így tehát nem egy Sona klónról beszélünk.

Egy biztos, bíznunk kell a fejlesztőkben.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

 

×