A Sony hivatalos videóban mutatta be, hogy mit fog rejteni a PlayStation 5 műanyag borítása. A videóban lépésről lépésre kapják szét a gépet.

Egy hónap és megérkezik az új konzolgeneráció. Mind az Xbox, s mind pedig a PlayStation legújabb masinája novemberben várható. A hatalmas hype kellős közepén a rajongók folyamatosan azon pörögtek, hogy a Microsoft, vagy a Sony gépe lesz az erősebb.

Statisztikailag az Xbox felé dől a mérleg nyelve, ám amióta ez kiderült, csak a PlayStationről kaptunk valamirevaló információt, ami egy ilyen helyzetben előnyt is jelenthet. A napokban írtunk arról, hogy az új PS5 a tesztelői visszajelzések szerint meglepően halk lesz, s a teljesítménye is abszolút kielégítő. Az Xbox Series X specifikációi szerint a két gép között csupán csak néhány mag a különbség, ami pár FPS eltérést jelenthet játék közben.

Ilyesmire még nem nagyon volt példa, a kíváncsi tech-beállítottságú játékosok számára a Sony egy hivatalos videó keretein belül mutatta be, hogy mit is rejt majd a PlayStation 5 borítása. A cég gyakorlatilag a nézők szeme láttára kapja szét a gépet, ezzel remélhetőleg megelőzve azt, hogy mások ezt otthon tegyék.

 

Az már csak hab a tortán, hogy a moddereknek ez már most egy lehetőség arra, hogy elkezdjék tervezgetni a fejlesztéseket és módosításokat. Mindegy, hogy a hivatalos, vagy a feketepiac részvevői figyelik, mindenki profitálhat belőle.

Az érdekes videót az első órában már több százezren megnézték, ebből is jól látszik, hogy már nagyon szomjazza az új generációt a rajongók tábora.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×