Új skinekkel erősít hamarosan a Riot Games. Az év végére rákapcsoltak a fejlesztők, futószalagon érkeznek a jobbnál jobb kozmetikai tartalmak.

Mostanában úgy viselkedik a Riot Games, mintha nem csinálták volna meg időben a házi feladatukat és az utolsó pillanatban akarnák megírni azt. Az elmúlt egy-másfél hónapban temérdek kozmetikai elem érkezett a játékhoz, a játék történetében először, a különböző témákat két szórásban kezdték el feldolgozni. Már a Spirit Blossom skinekből is annyit kaptunk, hogy egy hónapon keresztül adagolták a fejlesztők őket, s most a PsyOps esetében is ez volt a helyzet. A legfrissebb PBE infók szerint pedig úgy tűnik, ez a lendület nem hagyott alább.

A tesztszerveren már a 10.21-es ciklus tartalmait tesztelhetjük, amik csak majd október 14-e magasságában érik el az éles szervereket. Ez viszont jó dolog, ugyanis bőven van idejük a fejlesztőknek kiküszöbölni a hibákat. Ezúttal már az előszezon áll a középpontban, vagyis szignifikáns módosításokat láthatunk a PBE-n. Megjöttek az új tárgyak, amelyek kulcsszerepet kapnak majd a 11. szezon során. Na meg ahogy a bevezetőben is írtuk, ismét nyakon öntöttek bennünket kozmetikai elemekkel.

Nagy meglepetésre folytatódik az Odyssey tematika, s egyből öt új tagot köszönthetünk. Aatrox, Kha’Zix, Sivir, Twisted Fate és Karma is „űrköntösbe” bújik:

 

A Gemstone-farmoló játékosokat is ellátta minden jóval a kiadó, egy újabb Hextech skin debütálhat a 10.21-es ciklusban. Ezúttal egy legendás mage karakter, Kassadin kap Mythic kinézetet.

És ha már hamarosan október, a Halloweent sem felejtette el a Riot Games. Három karakter is tematikus köntösbe bújhat. Fizz megirigyelte Little Devil Teemo külsejét, így ő maga is a pokol irányába fordult. Elise a Bewitching témába csöppen bele, míg Amumu egy igazi „tökös” herceggé válik.

 

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

 

×