A hivatalos lezárás előtt még egy pár lappal kedveskedik nekünk az EA. Buffon kártyáját a TOTSSF-re vártam, ehelyett csak a szezonzárásra érkezett.

Hatalmas nagy olasz rajongóként egész évben arra vártam, hogy Buffon egy speciális lappal gazdagodjon. A 83-as kártyája sajnos sokáig nem bírta a kapuban, így szükségem lett volna egy frissebb verzióra. Reménykedtem, hogy a TOTSSF időszak alatt kiadnak egy Flashback Buffon lapot, de az nem akart jönni, de végül Szeptember 11-én megérkezett.

A lap elkészítéséhez egy 83-as csapatra van szükségünk. A követelmények nem magasak, viszont a lapok árai borzasztóan megemelkedtek. A kártya statjai természetesen az egekben, de ilyenkor már csak tényleg azért vesszük ki ezeket a lapokat, hogy az egész évben szépen összegyűjtött kollekciónkat tovább bővítsük.

Természetesen nem csak Buffon érkezett a tegnapi csomaggal, hanem egy vadi új Chelsea-s Timo Werner kártya is, melyet objective útján érhetünk el:

  • Fast Finisher – Rúgj gólt, 3 különböző Squad Battles (minimum Professional nehézség) vagy Rivals meccsen olyan játékossal, akinek a Pace értéke minimum 90-es.
  • Passing Play – Adj gólpasszt, két különböző Rivals meccsen olyan játékossal, akinek minimum 4 csillagos a gyengébbik lába.
  • German Goal-Getter – Rúgj 10 gólt Rivals meccsen német támadókkal.
  • Finesse Finisher – Rúgj gólt, 5 Rivals győzelmen csavart lövéssel (l1 + kör, lb+b) Premier League támadókkal.

A feladatok szinte ugyanazok, mint Kane és Sané esetében, csak a megfelelő nemzeteket cserélték ki.

Egy utolsó pályára lépéshez még érdemes kiváltani, de már sajnos FIFA 21 csomagot nem ad a játék.

Nektek mi lett a végső csapatotok?

 

×