Az év egyik legjobban várt játéka, az Assassin’s Creed Valhalla a vártnál korábban jelenik meg, köszönhetően a Microsoft bejelentésének.

A Ubisoft nemrég bejelentette, hogy a tervezettnél hamarabb jelenik meg az Assassin’s Creed Valhalla, annak érdekében, hogy a játékosok már az Xbox Series X és S megjelenésekor játszhassanak vele.

Ez azt jelenti, hogy november 17 helyett már november 10-én elindíthatjuk a Valhallát.


A változás persze nem csak az Xbox-ot érinti. Ezzel párhuzamosan ugyanis a többi platformon is, PC-n és PS4-en is korábban játszhatunk. November 10 tehát nem csak az Xbox megjelenése miatt lesz ünnepnap a gamerek körében, hanem az új Assasssin’s Creed élménnyel is párosul.

A Ubisoft azt is hozzátette, hogy bár egyelőre nem lehet tudni, hogy a PS5 mikor jelenik meg, a Valhalla PS5-ös verziója szintén elérhető lesz annak megjelenése napján.

Igen érdekes fejlemény ez annak fényében, hogy idén a koronavírus miatt általában csak késésekről hallottunk a videojátékok világában. Főleg az év elején szinte minden cím késett valamennyit, sőt többek között a Cyberpunk 2077 megjelenését többször is eltolták. Felüdülés látni, hogy van olyan játék a piacon, ami a várnál korábban érkezik.

 

Ha ez nem lenne elég a Ubisoft azt is bejelentette, hogy a Watch Dogs: Legion Xbox Series-verziója szintén elérhető lesz november 10-én. A többi platformon, PS4-en, Stadián és PC-n október 29-én várható.

Te már megvetted az új Assassin’s Creed Valhallát?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×