A Client Cleanup kampány következő állomása a hősválasztásnál tapasztalható hiba, mely megakadályozza, hogy a megfelelő karaktert pickeljük.

Mint minden játéknak, így a LoL-nak is megvannak a maga legbosszantóbb hibái. Ám míg máshol elképzelhető, hogy a közösség ezeket csendben tűri, a League of Legends játékosoknál nem ez a helyzet. A hangos panaszok pedig nem éppen számítanak jó reklámnak, így ezek elhallgattatására a fejlesztők elindították a Client Cleanup kampányt.

Ez a patch-eken kívüli javítássorozat hivatott felszámolni a LoL legbosszantóbb hibáit, és javítani a játékosok hangulatán.

A kampány következő lépcsőfoka Cactpus elmondása alapján a hősválasztó hiba orvoslása lesz.

A javítás főbb pontjai az alábbiak szerint alakulnak majd:

  • Elérik, hogy a kliens precízebb válaszidővel reagáljon a hősválasztás szakaszában, ezzel elkerülve a nem kívánatos pickeket és a véletlen dodge-okat.
  • Csökkentik a játék ezen szakaszának memóriafogyasztását, szintén a jobb válaszidő érdekében.
  • Egyszerűsítik a hősválasztás felépítését és metódusát a kliensen belül, vagyis újratervezik a kinézetet a designer csapattal. Kikerülnek a felesleges animációk és egyéb erőforrás igényes elemek.

Ha tényleg sikerül mindezt megvalósítani, lassan az elégedetlenkedőknek is be kell majd látniuk, a Riot tényleg odafigyel a játékosok panaszaira. Reméljük kitart a lelkesedés, és a Client Cleanup kampány tényleg minden elemét élvezhetővé teszi újra a játéknak!

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×