Megtörtént, amire valószínűleg kevesen számítottunk. Olcsóbb lett a FIFA 20, mint egy mozis élmény. 2020 ismét megvillantotta foga fehérjét.

A Sony úgy döntött, hogy annak is FIFA 20-at ad, akinek igazából nem is kellene. Az EA Sports nagy sikerű FIFA-szériájának aktuális darabját szinte ingyen kínálják most a PS Store-ban.

Október 9-én jelenik meg a FIFA 21, így a 20-as időszakból szeretné mind az EA, mind pedig a Sony kihozni a maximumot. A legújabb PlayStation Essentials akcióhullámnak köszönhetően a FIFA 20 egy 93%-os árcsökkentést kapott, s így most 21990 forint helyett csupán 1539 forintért juthatunk hozzá a játékhoz.

Csak a miheztartás végett, ha teljes árú jegyet vásárolunk egy 2D-s mozifilmre, az körülbelül 1500 forintunkba kerül. Ehhez még nem vettünk sem popcornt, sem nachost (kinek mi), s még nem is ittunk semmit. Így ha most megvásároljuk PlayStation 4-re a FIFA 20-at és elbohóckodunk a barátainkkal 1-2 órát, máris jobban jöttünk ki a vásárlásból, mintha moziba mentünk volna.

Az ajánlatot a hivatalos PlayStation Store weboldalon találjátok.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×