Komoly átalakuláson megy át az Immortals hamarosan. A klub szinte teljesen lecseréli az LCS keretet 2021-re, ettől várva a játékminőségbeli javulást.

Az immortals csapata rendesen lebőgött idén, a jobb napokat is megélt szervezet az abszolút utolsó lett az LCS 2020-as nyári alapszakaszában. A csupán négy győzelmet és tizennégy vereséget összeszenvedett gárda ezzel jócskán lemaradt a rájátszásról, vagyis legközelebb csak 2021-ben ragadhatnak a játékosok kompetitív meccsen klaviatúrát.

Ám az is biztos, hogy ha meg is teszik, akkor az már nem az Immortals színeiben fog megtörténni. A vezetőség ugyanis a förtelmes teljesítményt egy leépítés-hullámmal honorálta.

Eika, Altec, Gate és sOAZ is menesztve lett. Sőt mellettük GoToOne-tól, vagyis a vezetőedzőtől is elköszönt a klub.

Ami biztos, hogy közülük a legrutinosabb játékost, a francia Paul „sOAZ” Boyert jövőre nem fogjuk játszani látni. A Fnatic-ot, Origent és Misfits-et is megjárt legenda Twitteren jelentette be követőinek, hogy egy év pihenőre lesz szüksége. Az utóbbi évek megviselték, ráadásul a koronavírus miatt kialakult helyzet sem segített neki mentálisan.

A pihenő során szeretne edzőként munkát vállalni a League of Legends esporton belül, majd pedig 2021 végén kíván arról dönteni, hogy folytatja edzőként, vagy játékosként tér vissza 2022-ben.

Sok sikert kívánunk Paul!

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×