Jövőhéten egészen biztosan nem fogunk unatkozni.

Tegnap megérkezett a váltás az Epic Store standján, aminek köszönhetően jó pár remek játékot kaptunk ingyen. Ennek örömére viszont azt is megtudhattuk, hogy mely játékokkal készülnek jövőhétre, azt pedig már most garantáljuk, hogy az új pakk mellett senki sem fog unatkozni.

A jövő heti húzócím egyértelműen a HITMAN, ami nem a retro első rész, hanem a 2016-os újragondolása a sorozatnak. Kicsit modernebb, kicsit szebb, de a koncepció változatlan. Aki esetleg egy barlangban élt volna idáig, annak röviden annyit kell tudnia, hogy egy könyörtelen sorozatgyilkos bőrébe bújva kell teljesítenünk küldetéseket a világ több pontján, szerencsére egzotikus helyszínekből sincs hiány. A lényeg, hogy feltűnésmentesen végezzünk célpontunkkal (vagy célpontjainkkal), majd angolosan távozzunk a helyszínről.

 

Emellett a Shadowrun kollekciót is behúzhatjuk, ahol egy cyberpunk világban kell helyt állnunk a különféle akciókban. Aki már tűkön ülve várja a Cyberpunk 2077-et, az bemelegítés gyanánt nyugodtan tehet egy próbát. Noha a játék nézete teljesen más, az univerzum sok dologban hasonlít.

A fentebbi játékok augusztus 27-én, azaz jövő csütörtökön érkeznek az Epic áruházába, addig is ének a jelenlegi akciók. 

×