Igazán megtetszhetett a Spirit Blossom vonal a Riot Games-nek, ugyanis minden jel arra utal, hogy a TFT következő szettje is ebben a világban játszódik majd.

Már relatíve hosszabb ideje nyüstölhetjük a Teamfight Tactics harmadik hullámát. A szettekre mondott „szezonok” önmagukban meghatározzák a játékmenetet, na meg az elérhető karaktereket. Jelenleg a Galaxies időszakot éljük, amiben érdekes arénaszabályok színesítik a már egyébként is sokszínű játékmenetet.

A Riot Games ráadásul nem lassít le, szeptember harmadikától negyedikéig megrendezik a Galaxies világbajnokságot. Ebből is látszik, hogy egy-egy szett mennyire meghatározza a játékmenetet, ugyanis a fejlesztők minden egyes időszak végét egy nagyszabású nemzetközi tornával tervezik zárni. Ez a legutóbbi Roadmapből derült ki, amiben betekintést nyerhettünk a következő szett tematikájába, s még azt is vázolták nekünk, hogy mikor várható az ötödik hullám.

A kora szeptemberi világesemény után meg kell kapaszkodjunk a karosszékünkben, ugyanis érkezik a negyedik felvonás. A Set 4 úgy tűnik, hogy a League of Legends-ben jelenleg domináló Spirit Blossom stílust fogja továbbvinni. Várhatók Spirit Blossom és Blood Moon karakterek, ahogyan Warring Kingdoms és God Fist hősök is. De nem lepődnénk meg, ha a Mecha Kingdoms univerzum is ide lenne beékelve.

A Set 4 is kap majd egy komolyabb frissítést 2021 elején, majd pedig tavasszal ismét egy világbajnokság zárja majd le a Spirit Blossom időszakot.

 

Ebből kifolyólag 2021 tavaszára datálják az ötödik csomag megjelenését is, ám erről jelenleg még semmilyen információt nem osztott meg a kiadó. A jövőben érkezik majd Spectate mód is a játékba, hogy ismerőseink játékát is követhessük, valamint egy új játékmód is. Lesz külön bajnokság API, na meg az arénákat is át fogják dolgozni.

Ha szereted a TFT-t, akkor most hátradőlhetsz, a Riot Games egyhamar még biztosan nem fordít hátat az autobattlernek.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×