Új FIFA frissítés érkezett, ami ezúttal javított pár Ultimate Team hibát. Majd a fejlesztők azt is bejelentették, hogy egy VOLTA bugon is dolgoznak.

Ugyan már nincs sok hátra a FIFA 20 ciklusából, az EA Sports még mindig igyekszik a lehető legjobb játékélményt elénk helyezni. Ezt időközönként egy-egy frissítéssel kívánják elérni, amiket azért valljuk be sajnos nem mindig találják el.

A FIFA 20 megjelenése után sokan megörültek a tapasztalt játékmenetnek. Többen olyan magasságokba emelték a játékot, hogy akár az egyik legjobb FIFA ciklus is kikerekedhet a 20-as verzióból. Aztán jöttek folyamatosan a frissítések és az EA Sports szépen elásta a címet. Ezért is félünk mindig, amikor megjelenik egy új Update, ugyanis sajnos többnyire hatalmasat rontanak a játékon a fejlesztők ahelyett, hogy javítanának rajta.

Sőt, vannak olyan csomagok, amik szinte alig módosítanak valamit a játékon. A most megjelent Update például összeegyeztethetetlen azzal, amikor egy új keresőfunkció, a Special Quality Filter érkezett meg a FIFA 20-ba. Vagy ott volt a CONMEBOL Update, ami egy rakás új kártyával kecsegtetett.

Most megérkezett a soron következő 21. FIFA 20 frissítés, ami Ultimate Team hibát hivatott korrigálni:

  • Javították azt a hibát, amikor a játékosok keresésénél – miután beállítottuk, hogy Defender/Midfielder/Forward lapra szűrünk – a Special Quality Filter olyan kártyákat is kidobott, amiknek a ritkaságát nem jelöltük meg.
  • Bizonyos nyelveknél megjelent egy plusz fül a Special Quality Filternél, amit alapvetően nem használt ki a játék. Ezeket eltörölték.

A fejlesztők továbbá dolgoznak annak a VOLTA Football hibának a javításán is, ami azt eredményezi, hogy a játékosunkra nem tudunk bizonyos ruházati elemeket elmenteni.

A fent olvasható módosítások és javítások már elérhetők PC-n. A konzolos FIFA játékosokat ezúttal (vagy még) nem érinti a 21. Update.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×