A legutóbbi karbantartás közben elrontottak valamit a PUBG fejlesztői, ezért PC-n komoly teljesítményproblémák jelentek meg. Szerencsére szinte azonnal jött a fix.

Ugyan a csalókkal még mindig hadi lábon állnak a PUBG fejlesztői, az elmúlt időszakban mégis sikerült javítani a megítélésüket. A játék lassan, de biztosan újra jó irányba tart, javul a teljesítmény és végre értelmes tartalmi frissítések érkeznek.

Ezek mellett folyamatosan jönnek a karbantartások is, hogy a teljesítmények ne romoljanak a szerverek miatt. Ezek csak nagyon rövid leállások, amikor a fejlesztőknek van egy kis ideje rendet rakni, esetleg kicsit takarítani a kliensek és szerverek kódjait.

Legutóbb valamit benéztek a srácok

A legutóbbi ilyen karbantartás során valamit elnézhettek, hiszen a játékosok újra FPS problémákra kezdtek panaszkodni, másoknál pedig a packet loss is újra probléma lett. Szerencsére nem minden platformot érintett a hiba, kizárólag PC-n kezdett el köhögni a játék. A fejlesztők szerencsére nem ültek a hibán, szinte azonnal észrevették és elkezdtek dolgozni a kijavításán.

Jó eséllyel tudták is, hogy mi mehetett félre, hiszen alig néhány órával a hibák megjelenése után már készen is állt a játék. Egy apró és gyors frissítés keretén belül javítottak minden újonnan megjelent hibát.

Comment
byu/EscapingKid from discussion
inPUBATTLEGROUNDS

Ugyan vannak dolgok, mint például a 100%-os CPU használat, ami még mindig kísérti a játékosokat, jó látni, hogy legalább az ilyen semmiből feltűnő, de annál bosszantóbb hibákat gyorsan javítják a srácok.

Ti játszotok még a PUBG-vel vagy átpártoltatok egy másik BR címre? Ha otthagytátok, mi lenne az, amivel vissza tudna csalogatni benneteket a PUBG?

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×