Byron ‘Reckful’ Bernstein emlékének tiszteletére a Blizzard egy új Rogue Trainer NPC-t jelentetett meg a World of Warcraft-ban, az elhunyt streamer nevével.

Nem is olyan rég, 31 éves korában elhunyt Reckful. A World of Warcraft közösség nem sokkal ezután együtt emlékezett meg szeretett játékostársukról, több helyen gyűltek össze, hogy emlékezzenek rá és tiszteletüket fejezzék ki.

Most, a Blizzard tesz egy gesztust, amivel örök életet ad Reckful számára a WoW-ban. Egy Reckful NPC-t készítettek a játékba.

Kép: Blizzard

Reckful volt az egyik legjobb Rogue a játék történetében, nem véletlen tehát a karakterválasztás. A megjelenésén túl persze a párbeszédek is még halhatatlanabbá teszik az elhunyt streamert.

Az felső szöveg Reckful kiváló játékára utal, amikor a Wrath of the Lich King időszak alatt az Assassination Rogue lett a meta, hiszen elég OP volt. Reckful azonban nem vette ezt figyelembe, így Subtlety Rogue-ként szerezte meg a legnagyobb rankokat az arénákban. Ez a történet az NPC szövegeinél is megjelenik, hiszen azt mondja: „nem képzek ki Assassination Rogue-okat”.

Kép forrása: WoW

A vele folytatott párbeszéd során a játékosok eldönthetik, hogy tanácsokat kérnek tőle, vagy egyszerűen csak azt mondják: „örülök, hogy újra láttalak”.

Reckful

Egészen a Warcraft és Hearthstone esportól kezdve, egészen a Twitch streamingig, Reckful rendelkezik a tartalomgyártók egyik legnagyobb örökségével. Hatása pedig tovább él a World of Warcraft-ban, a játékosokon NPC formájában mindig rajta tartja a szemét.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×