A Fortnite Season 3-ban több titkos kihívás is helyett kapott. A héten a Coral Buddies-nak kell segíteni rakétát építeni, hogy kilőhessen az űrbe.

Komoly héten vagyunk túl a Fortnite Season 3-ban. Végre megérkeztek a rengeteg ideje készülő autók a játékba, továbbá egy saját rádióállomást is indult, ahol nem kisebb nevek zenélnek, mint Travis Scott vagy Drake.

A fejlesztők azonban nem csak ezzel készültek a hétre. A Corall Buddies újra segítségre szorulnak, két hete piramist, most pedig űrhajót akarnak építeni.

Merre találod a küldetést?

A küldetés megkezdéséhez ugyan oda kell menni, ahol két hete a piramisos küldetés is volt. A Corall Buddies a térkép bal felső sarkában vannak. Ha a világítótorony megvan, onnan már csak egy kicsit kell nyugati irányba mennünk.

Forrás: Dexerto

Hogyan kell megépíteni az űrhajót?

Az űrhajó „építése” már nem egy embert próbáló feladat. Mindössze annyi dolgunk van, hogy legyen nálunk 100 metal, melyet oda tudunk adni a kis teremtményeknek. Erre a legegyszerűbb mód, ha már kapásból a világítótoronyhoz landolunk és ott kifarmoljuk gyorsan a nyersanyagot.

Miután átadtuk a nyersanyagot, megjelenik a rakéta és el is indul az ismeretlenbe.

A kihívás teljesítése rendkívül megérős. Ha más nem ugrik a környékre, hogy megnehezítse a dolgunkat, nagyjából 3 percért cserébe 25 ezer XP ütheti a markunkat. Ha ezzel megvagyunk már nincs más dolgunk, mehetünk a hőn áhított Victory Royale-ért.

Ti megcsináltátok a két héttel ez előtti Corall Buddies kihívást a Fortnite-ban?

×