Bár nem sok idő van hátra a FIFA 20 még értékelhető időszakából, az EA nem engedte el a játék kezét és még mindig bőven ad hozzá új tartalmakat az UT-hez.

Már korábban véget ért a FIFA 20 esport szezonja, az elmúlt időszakban pedig a közösség is egyre csak ritkul a játékban. Nincs persze ezzel semmi baj, így szokott ez lenni minden évben. Miután az első hírek megérkeznek nyáron a következő epizódról, a legtöbb játékos már lelkiekben arra kezd el készülni.

Ez persze nem akadályozza meg a fejlesztőket, hogy ne adjanak ki újabb és újabb tartalmakat a játékhoz.

Egy adatbányásznak köszönhetően most betekintést nyerhetünk, hogy mire készül még az EA az idei játékkal. Minden játék forráskódja egy aranybánya, csak tudni kell benne olvasni. Ebben kifejezetten jó FUTWatch, aki a kódban egy június 27-én megjelent garantált Flashback player packot talált.

 

Arra semmi esélyt nem látunk, hogy ezt a csomagot csak úgy bedobja az EA a játékon belüli boltba, így viszont csakis az SBC kerülhetett szóba. Korábban úgy is volt hasonló, akkor a Moments kártyákkal, így abszolút nem lennénk meglepve. Akkor olyan Moments lapok lettek újra megszerezhetőek, mint Sergio Ramos, Lucas Moura vagy épp Hector Bellerin. Az SBC teljesítése nem nagy feladat, íme az elvárások:

Nektek melyik Flashback játékos kellene a legjobban a csapatotokba?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×