Ismét kellemetlen helyzetben találta magát az EA Sports. Az Elite Weekend League játékosok nem kapták meg az ajándék csomagjaikat.

Sokan azért küzdik végig magukat a Weekend League mérkőzésein, hogy bezsebeljék az EA által felajánlott jutalmakat. Minél magasabban végzünk, annál több és értékesebb ajándékot kapunk. Többnyire ez adja meg a hétvége kompetitív szellemiségét is, ugyanis minden induló a jövőbe tekint, alig várják a jobbnál jobb piros kártyákat.

Az már más kérdés, hogy többnyire nem az esik, amit szeretnénk, de ez már csak a szerencsejáték része a történetnek. Itt a lehetőségekről van szó, a játékosokat pedig pont ez mozgatja.

Meglehetősen kínos, amikor éppen ez a jutalomrendszer romlik el, s sajnálatos módon most pont ez történt.

 

Az Xboxon játszó WL játékosokat meglepetésként érte a hír, hogy a hétvégi teljesítményükért nem érkezett meg az ajándék csomag. Azok a játékosok, akik a Microsoft platformján játszottak, és Elite szintig küzdötték magukat, sajnos egy hiba miatt lemaradtak a Summer Heat 3 Player Packről.

Az EA amint észrevette a problémát, nekiállt a bug javításának, s arra kérték az érintetteket, hogy legyenek türelemmel. A hozzászólások alapján még mindig dolgoznak a fixen, de remélhetőleg pár órán belül megérkezik a gyógycsomag.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×