A bétában nem látott hibák ütötték fel a fejüket, mikor elindították élesben a VALORANT szervereit. Őrült nagy tömeg szabadult rá a szerverekre.

Hatalmas érdeklődés övezte a VALORANT teljes megjelenését a több hetes béta stádium után. Ennek megfelelően a szerverek indulásával hatalmas tömeg próbált meg fellépni egyszerre a szerverekre. Természetesen ennek meg is lett a következménye, a szerverek hamar bemondták az unalmast.

A fejlesztők is csak annyit tettek hozzá: remélik, hogy egy órán belül sikerül javítani a hibát.

 

Nem meglepő, hogy problémákba ütközik, pláne az EU régióban a Riot Games. Sajnos a League of Legends is nagyon sokszor küzd hasonló szerveroldali instabilitásokkal, amikor valamilyen új esemény indul, vagy valamiért több játékos játszik az átlagosnál.

További problémák vannak a küldetésekkel és a Battle Pass-el

Szerencsére a szervereket sikerült időközben stabil állapotba hozni, azonban nem minden probléma oldódott meg ennyivel. Több játékos is, a világ minden pontjáról arra panaszkodik, hogy a küldetések és Battle Pass által megszerezhető tartalmak nem lettek elérhetőek, hiába oldották fel őket.

A Riot Games nagyon alaposan monitorozza a megjelenés körüli problémákat, így szinte biztosak lehetünk benne, hogy a nagyon közeli jövőben javítják ezeket a hibákat is.

Nektek tetszik a VALORANT? Van esélye lenyomni a CS-t, vagy elélnek majd egymás mellett?

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

 

×