A sikeres érettségit indultak megünnepelni, de az éjszaka tragédiába torkollott.

Ép ésszel nem érhető fel az, ami péntek hajnalban a Deák Ferenc térnél történt. A 16 éves Gergő és 21 éves László a kijárási korlátozások végével úgy döntöttek, hogy egy kisebb társaságban megünneplik az érettségit és László születésnapját. Így végül Budapest egyik buli centrumában, a Deák téren kötöttek ki. Itt futottak bele egy másik társaságba, akikkel szóváltásba keveredtek. Ezek után nemsokkal már tömegverekedés tört ki.

A  18 éves Krisztián a verekedés hevében előhúzta bicskáját és halálra késelte a két fiatalt, miközben társai brutális kegyetlenséggel ütötték-verték a földön fekvő fiúkat, fejbe és hasba rugdosták őket, három lány próbálta leállítani a támadókat, de hiába. A támadók végül elfutottak a helyszínről, Krisztián megpróbált megszabadulni a bicskától is, viszont a rendőrök később sikeresen megtalálták a szúróeszközt.

A rendőrök 10 perc alatt elfogták a csapatot, akik tetemes bűnügyi múlttal rendelkeztek, többek között garázdaság és kábítószer birtoklás miatt fogták el őket korábban a hatóságok.

 

 

A profi Fortnite játékos, SabyG mutatott rá, hogy egy streamer és ex-Fortnite játékos volt az egyik áldozat.

https://twitter.com/IamSabyG/status/1263973599741915138

A 21 éves Lacit keserű néven ismerhettük meg a hazai gamer közösségben. Egy ideje otthagyta már a Fortnite-ot, ennek ellenére ismert és elismert tag volt a Fortnite-os körökben is. Az utóbbi időben már nem túl gyakran indította el a streamet és ez sajnos már nem is fog változni.

Mindössze 16 és 21 éves fiatalokról beszélünk, akik számára ott volt még az egész világ. El sem tudjuk képzelni, hogy mit érezhetnek most a szülők, akik egy intézetben nevelkedett gátlástalan bűnözőnek köszönhetően vesztették el a fiukat. Nincs az a büntetés, ami enyhítené a fájdalmukat.

Őszinte részvétünk az egész család számára. 

A borítókép csupán illusztráció

×