Fortnite

Fortnite Toplista – Melyik a legjobb „rejtett Outfit” eddig a játékban?

Akik élnek-halnak a Fortnite kozmetikai elemeiért, biztosan mindig megvásárolják maguknak az aktuális Battle Pass-t. A legjobb a rendszerben, hogy az ingyenes csomag óta lényegében az összes bérletet kiválthatjuk ingyen, elvégre mindegyik csomagban van annyi V-Buck, amennyiért a következőt megvásárolhatjuk. Ám minden szezonban van egy kis zsákbamacska-érzése is a történetnek. A negyedik szezontól kezdve mindegyik Battle Pass-hez járt egy „rejtett Outfit”, amit csak hetekkel a szezon startja után oldhattunk fel. Azt is csak akkor, ha teljesítettük a feladatkvótát.

Bizonyos esetekben megérte ráfeküdni a feladatokra, mert kiváló skint raktak a fejlesztők a csomagba, viszont sajnos volt olyan eset is, amikor csak azért vettük ki őket, hogy meglegyenek, hordani viszont sosem akartuk őket. Most, hogy már Deadpool is a kategóriát erősíti, megnéztük, hogy a szerkesztőségnek melyik volt a kedvence. S ha már ezt kisilabizáltuk, sorba rendeztük a többit is.

Figyelem, a lista sorrendje szubjektív, senki se érezze magát sarokba szorítva miatta!

9. The Scientist – Season X

Epic Games

Az egész 10. szezon arról szólt, hogy korábbi tartalmakat újrahasznosítottak a fejlesztők. Ez történt a rejtett Outfit esetében is, ráadásul még csak nem is sikerült elkápráztatniuk vele. Egyértelműen a legrosszabb elem, amit eddig így megszerezhettünk.

8. Enforcer – Season 5

Epic Games

Onnan lehet tudni, hogy nagyon gyenge eresztés volt az ötödik szezon speciális karaktere, hogy a lista szereplőinek felkutatása közben jutott eszembe, hogy egyáltalán létezik. Egyszerű, unalmas Outfit, ami a történet szerint sem égett valószínűleg bele sokak agyába. Egyértelműen az egyik leggyengébb, de még így is kreatívabb, mint a Season X-es társa.

7. A.I.M – Season 6

Epic Games

Az egész hatodik szezon gyenge volt, így nem csoda, hogy nem robbantott bankot az Epic Games A.I.M-mel. Maga a karakter nem volt túl extra, de a hozzá járó speciális reaktív Back Bling miatt elkerülte az utolsó két helyet.

6. The Visitor – Season 4

Epic Games

Ugyan a nosztalgia erős – elvégre az első rejtett Outfitről beszélünk -, sajnos ma már ezzel a modellel a gyengébb karakterek közé tartozik. A történet körülötte legalább igazán menő volt.

5. Ruin – Season 8

Epic Games

Ruin az erős középmezőnyt képviseli. Maga a modell csicsás és érdekes, viszont a személyre szabható elemek lemaradtak. Ha a jövőben csak ilyen minőségű Outfiteket kapunk a Battle Pass-hez, összességében nem reklamálhatnánk.

4. Sorana – Chapter 2 Season 1

Epic Games

Sokat gondolkodtam Sorana helyén a listán. Nekem – a cikk írójának – személy szerint ő a kedvencem, mert letisztult, földhözragadt, ráadásul több stílust is készített hozzá az Epic. Ha nem lett volna tűrhetetlenül hosszú az új fejezet első évada, könnyedén lehetett volna a Fortnite legjobb szezonja is, így lehet ez az érzés is erősít Sorana megítélésén. Viszont ha az objektivitásra is törekszem, sajnos nem fér be a Top 3-ba.

3. Singularity – Season 9

Epic Games

Singularity rettenetesen hasonlít Soranára, csak mindenben egy hajszállal jobban teljesít. Idegtépő volt a Fortbyte rendszer, de megérte fáradozni vele. Singularity személyében az Epic egy egyedülálló Outfitet készített, speciális stílusokkal. Eredeti karaktert kaptunk, nem valami újrahasznosítottat. Majd jött egy szezonnal később Scientist.

2. The Prisoner – Season 7

Epic Games

Az egyik legérdekesebb történetet fűzte köré az Epic, arról nem is beszélve, hogy ő volt az első olyan karakter, akit több stílusban is használhattunk. Hab volt a torán, hogy a játékban különböző minieseményeket kellett vele elvégeznünk, hogy feloldjuk őket és megszabadítsuk a béklyóitól. A hetedik szezonban sziporkázott a kiadó.

1. Deadpool – Chapter 2 Season 2

Epic Games

Jó magasra pakolta azt a bizonyos lécet az Epic Games ebben a szezonban. A játék történetének első kollaborációs Outfitje került a „rejtett skin” pozíciójába, amit mindannyian tudjuk, hogy imád a közösség. Back Bling, speciális stílusok, Marvel… Mi kell még?

Cloud

Korábbi cikkek

Itt a játék, amiben egyesül a Starfield, a Star Citizen és a Sea of Thieves

Bódi Dániel 2024.04.03. - Az elmúlt évek egyik legérdekesebb kooperatív sci-fi játéka, a Jump Ship…

52 perc telt el azóta...

Több milliárd, a Chrome inkognitó módjában gyűjtött adatot töröl a Google

Bódi Dániel 2024.04.03. - Nem egy párhuzamos dimenzióban, hanem a mi valóságunkban "nyertek meg" egy…

2 óra telt el azóta...

Ezekkel a játékmódokkal startol a Warzone Season 3: itt a Rebirth Ranked

2024.04.03. – Április harmadikán hivatalosan is elstartolt a Warzone és a Modern Warfare III harmadik,…

4 óra telt el azóta...

Sosem volt még ilyen olcsó hazánkban az RTX 4070 Super, de nem árt sietni

2024.04.03. – Az Nvidia 2024 januárjában jelentette be a "Super" kártyáit. A 4070 Super és…

4 óra telt el azóta...

Tovább nehezítik a Counter-Strike 2 skin cseréket, rengeteget kell várni

2024.04.03. – A Valve 2013 augusztusában élesítette a CS:GO Arms Deal nevet viselő frissítését. Talán akkor még…

4 óra telt el azóta...

Előbb érkezhet a PCIe 7.0, mint gondoltuk: ezért szólhat igazán nagyot

2024.04.03. – Manapság, ha a PCIe csatlakozó kerül szóba, akkor leginkább két szabvánnyal találkozhatnak a…

5 óra telt el azóta...