Redditre került fel egy kép, melyen jól szemügyre vehetjük a Season 3 folyamán érkező összes bundle tartalmát.

A Call of Duty második próbálkozása a battle royale móddal rendkívül erősre sikeredett. A Modern Warfare-ból kinőtt Warzone egy igazi kasszasiker, alig 1 hónapja jelent meg, de már több, mint 50 millió játékos töltötte le. A közösségi médiákon is folyton jelen van, labdarúgók, autóversenyzők és rengeteg más híresség posztol a játékkal nap mint nap.

Játékosok = pénz

Nincs abban semmi meglepő, pláne ha a CoD-ról beszélünk, hogy egy free-to-play játék a mikrotranzakciókból él meg. Nem mintha a CoD rá lenne szorulva, azt hiszem ez a játékosok részéről is elfogadható kompromisszum. Bárki ingyen tolhatja korlátok nélkül a játékot, aki viszont többet akar, az befizethet egy battle pass-re, vagy egyéni csomagokat is vásárolhat.

A Season 2 folyamán is többször láthattuk, hogy bizonyos bundle-ök hatalmas sikert arattak, több calling card is futótűzként ment végig a közösségen. Ezek után nem meglepő, hogy a harmadik szezonra is alaposan rákészült az Infinity Ward, igazi bomba csomagok várhatóak ebben az időszakban is.

Melyik a nyerő?

A képre kattintva nagyban is megnézhetitek.

Amint az jól látszik, ebben a szezonban sem fogunk skinek, operátorok és a kártyánkat díszítő cuccok nélkül maradni. Vannak mondjuk erősen töltelék szagú tartalmak, mások viszont garantált kasszasikerek.

A személyes kedvencünk a „Heaven Sent” calling card, fogadni mernénk, hogy rengeteg player profilján ott díszeleg majd.

Érdekes egyébként a csomagok megjelenésének rendszere, többen beszámoltak ugyanis arról, hogy már láttak másokat ilyen cuccokkal rohangálni, vagy esetleg már nekik is megjelent a shopban.

A képet posztoló játékos mindeközben még egy bundle-el sem találkozott.

A legjobb tippünk az, hogy teljesen véletlenszerűen ajánlja fel a játékon belüli shop a csomagokat, melyeket limitált ideig vásárolhatunk csak meg ezért érdemes résen lenni.

Nektek melyik csomag a legszimpatikusabb? Van olyan, amit instant megvesztek, amikor megjelenik az üzletetekben?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×