Sokak szerint a legjobb Assassin’s Creed részt szerezhetjük most meg fizetés nélkül, a Ubisoft nagylelkűségének hála. Természetesen meg is marad.

Nem először lép meg egy hatalmas akciót a Ubisoft az Assassin’s Creed sorozat egyes részeivel. Az elmúlt évek során szinte már az egész szériát legyűjthették az élelmes gamerek, annyi ingyenes lehetőséget biztosított a kiadó. Egy-két darab persze még hiányzott erről az akciós listáról, például a sokak szerint legjobb résznek számító Assassin’s Creed II.

Ezt azonban most pótolja a Ubisoft, bejelentették ugyanis, hogy ez a rész következik az ingyenes sorban.

Az akció kizárólag Uplay-en keresztül lesz érvényesíthető, és kizárólag egy hétig él. Akinek tehát még nincs ingyenes Uplay fiókja, pár perc alatt gyorsan hozzon össze egyet, ezen a linken. Innentől pedig már csak meg kell várni az akció kezdetét, és már indulhat is az Assassin’s Creed II maraton.

 

A 18+ besorolású sikerjáték ára jelenleg 3600 Ft körül mozog, így nem is a spórolás mértéke számít ebben az akcióban. Hanem sokkal inkább az, hogy ezzel a darabbal sokak gyűjteménye válhat végre teljessé, illetve hogy tényleg egy veszett jó játékról beszélünk még mai szemmel nézve is.

A játék április 14-től egy héten át lesz ingyenes, ezen a linken kell figyelni az akciót.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

 

×