A CD Projekt RED feltárja a Cyberpunk 2077 egyik bandájának, a The Mox-nak részleteit. Hamarosan még több infót kaphatunk a játék világáról.

Úgy tűnik, hogy annak ellenére, hogy a Cyberpunk 2077 megjelenése csúszott, a CD Projekt RED fejlesztői végre eljutottak addig, hogy ismét elkezdik csepegtetni a játékkal kapcsolatos infókat.

Ezúttal az úgynevezett „The Mox” elnevezésű bandát mutatták be, mely a játék világának szerves részét képezi. A történet szerint a Mox 2076-ban jött létre, miután egy strip club tulajdonosa Elizabeth ’Lizzie’ Borden meghalt. Borden olyan főnök volt, aki jól bánt az alkalmazottakkal és megvédte őket az erőszakos ügyfelektől. Így jött létre a Mox, aminek célja, hogy továbbra is megvédjék az embereket az erőszaktól.

A Cyberpunk 2077 világa egyébként tele van bandákkal, melyek miatt egyre izgatottak a rajongók. A Twitter üzenet után valaki megkérdezte, hogy lehet-e csatlakozni a bandához? Nos, ez sajnos nem lehetséges, de lesz néhány olyan küldetés, mely lehetővé teszi, hogy együtt dolgozzunk velük.

„A bejegyzéssorozatunk első részében egy olyan bandáról adunk hírt, aminek tagjaival Night City utcáin találkozhatunk. Maradjatok velünk” – olvasható egy hivatalos Twitter bejegyzésben.

Ez bizony azt jelenti, hogy a CD Projekt RED a közeljövőben sorozatban ossza majd meg az infókat és a részleteket a Cyberpunk 2077 világáról. Ezek az sorozatban érkező információmorzsák lehetőséget adnak majd arra, hogy a gamerek egyre jobban megismerjék a játékot és eldöntsék, megveszik-e azt.

Sok rajongó persze azt szeretné, ha ezeket gameplay videókkal mutatná be a CD Projekt RED, de valószínűleg erre kicsi az esély. A Cyberpunk 2077 2020. szeptember 17-én jelenik meg a PC-re, PS4-re, Stadia-ra és Xbox One-ra.

Te megveszed a játékot?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×