A 100 Thieves megalapítója, Nadeshot tartalomgyártóként is jelen van a gaming és esport világában. VALORANT-ot is szeretne streamelni, ám vannak akiknek ez nem tetszik.

Kedden tovább zakatol a VALORANT hype-vonat. Nemcsak a zárt béta időszak startol el, hanem egy újabb stream hullám indul, aminek a keretein belül újra esélyt kapunk arra, hogy hozzáférést szerezzünk a bétához. Ezt ezúttal is a Twitch platformon keresztül próbálhatjuk meg, nem lesz más dolgunk, mint összekötni a Riot és Twitch fiókunkat, nézni egy kiemelt VALORANT streamet és imádkozni. Ha bekerültünk a programba, azt a Twitch és egy e-mail is jelezni fogja.

A tartalomgyártók már nagyon készülnek a startra, innentől kezdve ugyanis bármelyik nap játszhatják a játékot, nemcsak előre rögzített videókat mutathatnak a nézőknek, mint április 3-án. Vagyis mondhatjuk, hogy szűk körben ugyan, de elstartol a VALORANT-korszak.

A 100 Thieves megalapítója – az ex-profi Call of Duty játékos -, Nadeshot is készül a megjelenésre, nézőinek meg is ígérte, hogy amint teheti, teljes erőbedobással merül el a Riot Games új lövöldéjében. A kiadó meg is adta neki a lehetőséget, biztosan részt fog venni a tesztelésben.

 

Viszont az is biztos, hogy kedden nem fogja streamelni. Erre is külön a Riot Games kérte a korábbi profit. Az ok pedig hajmeresztő:

Nadeshot elmondása szerint több LCS és LEC csapat vezetője is jelentést tett a Riotnak. Nem tartották fairnek, hogy a 100 Thieves alapítója béta elérést kapott, ők pedig nem.

A kialakult tüzes helyzetet pedig azzal próbálja oltani a kiadó, hogy megkérik Nadeshotot, ne streamelje a start napján a játékot.

Összességében azt nem értjük, hogy ez mennyiben oldja meg a problémát hosszú távon. Lehetséges, hogy kedden kapnak a reklamálók is egy-egy hozzáférést, hogy elhallgassanak, bár ez csak egy újabb problémát vetne fel. Valószínűleg nem vették számításba a jelentést tevők azt, hogy Nadeshot nem, mint a 100 Thieves vezetője, hanem mint tartalomgyártó kapott béta hozzáférést…

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×