A Galaxisok nagy sikernek örvend, jót tett a TFT-nek egy vérfrissítés az új szezonnal. Most pedig folytatódik a bővítés, Xerath is csatlakozik a buliba.

Korábban már láthattunk jeleket arra, hogy Xerath sem marad ki a harmadik szettből, ám egészen eddig hivatalos információink nem voltak az érkezéséről. Furcsa is volt, hogy éppen ő nem került bele a galaxisok témába, ám úgy fest csak némi csúszással csatlakozik.

A Teamfight Tactics aktuális szezonja egyébként kifejezetten érdekes lett az előzőhöz képest, szinte az összes kombináció kreatív és szórakoztató lett a Rebels-en kívül…

Az új egység a Dark Star csapathoz fog tartozni, s Sorcererként fogjuk tudni alkalmazni. Legendary Unit lévén 5 aranyat kell majd fizessünk érte, ráadásul nem is fog túl sűrűn előfordulni a játék korai szakaszában.

 

Az ultija hasonló lesz, mint a League of Legends-ben, meteorzáport fog zúdítani ellenfeleire a normál támadásai helyett. Ha ezek a meteorok megölnek egy ellenséges egységet, akkor további sebzést oszt ki az elhullott környezetében.

Xerath érkezésével már nyolc Sorcerer karakter lesz a játékban, ez pedig azt jelenti, hogy a Trait is erősödni fog. Egy új mérföldkő került a játékba, így ha sikerül mind a nyolc különböző egységet birtokolnunk, 150% bónusz sebzést kapnak a varázslók.

A 10.8-as frissítés várhatóan április 15-én érkezik.

https://www.facebook.com/groups/414926749102367/

×