Végre telefonon is játszhatunk a Riot Games auto battler játékával, a TFT-vel. A gond csak az, hogy a verziók elcsúsztak a mai frissítéssel.

A Riot Games-nek hála telefonon is játszhatjuk már kedvenc auto battler játékunkat, a Teamfight Tactics-ot. A port ráadásul kiválóan működik, nem szaggat, szép a grafikája és meglepően jól lehet kezelni a Carousel köröket is az érintő képernyőkkel.

Reggel megérkezett a League of Legends 10.7-es frissítése, ami nemcsak az alapjátékba, hanem a TFT-be is temérdek újítást hozott. Megérkeztek a galaxisok, na meg jó pár egyensúly változtatást is eszközöltek a fejlesztők. Többek között átalakították a Mana Reaver és a Dark Star effektek működését is.

A gond mindezzel csak az, hogy a mobilkészülékeken még mindig a korábbi verzió az éles.

Leteszteltük, iOS-en biztosan a régi build él még, sajnos egyik újdonságot sem tudtuk kipróbálni a hordozható készülékünkön. Épp az előbb említett két effektet kívántuk vegyíteni, ám mivel a rendszer még nem állt át, így kudarcba fulladt a kísérlet.

Érdemes tehát odafigyelni, hogy mit szedünk a mai nap, feltehetően az Apple Store ül túlzottan sokáig a frissítés elfogadásán, a Google Play Store-ral nem nagyon szokott ilyesmi előfordulni. Ez persze azt is jelenti, hogy nem fogunk tudni telefonról PC-s ellenfeleket kapni, elvégre a két verzió nem stimmel.

https://www.facebook.com/groups/414926749102367/

×