Könnyű feladatnak tűnt elsőre a Fortnite focilabdáinak vezetgetése. Végül kiderült, nincs is túl sok labda a pályán elszórva.

Már élesek Agent Meowscles küldetései a Fortnite-ban, ez pedig azt jelenti, hogy jövő héten lehetőségünk nyílik arra, hogy egy exkluzív stílust válasszunk karakterünkhöz. Ehhez viszont először teljesíteni kell az első csomag feladatot, amik között van pár igazán érdekes kihívás.

Ilyen például az öt emelet magasról történő zuhanás túlélése, a ládaálcából előugró sebzés, na meg a labdázás, ami úgy tűnik, sok emberen kifog a napokban.

Amikor először megpillantottuk a focilabdákhoz köthető feladatot, azt hittük, ez lesz az a feladat, ami a legkönnyebben lesz teljesíthető a héten. Nincs semmi bonyolult abban, hogy 100 méteren keresztül rugdossunk egy labdát, nem igaz?

Nos, nagyon úgy fest, hogy van, elvégre nem minden sarkon található focilabda, arra kevésre pedig a fél szerver egyszerre akarja rávetni magát. A legnagyobb káosz Pleasant Parkban szokott lenni, ez az egyetlen olyan település, amit a legtöbb ember ismer és focipályával rendelkezik.

Van viszont másik 3 POI, ami megkönnyítheti a feladat teljesítését.

Hol található focilabda a Fortnite szigeten?

  • Holly Hedges keleti csücskében.
  • Pleasant Park centrumában, a focipályán.
  • Pleasant Parktól északra, a lakóházakkal fedett dombon.
  • Frenzy Farmtól észak-nyugati irányba, nem messze a folyótól.

Reméljük ezzel a kis útmutatóval tudtunk néhányotoknak segíteni. Sok sikert a további feladathoz!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×