A 10 éves adás alkalmával lerántották a leplet, hogy készül a LoL mobilos verziója is a Wild Rift. Egy dev videónak köszönhetően most többet megtudhatunk.

A Riot Games végre újabb infókat osztott meg a készülő League of Legends: Wild Rifttel kapcsolatosan. Tegnap egy fejlesztői videónak köszönhetően meséltek egy picit többet a játékról, és arról, hogy miket kellett átdolgozniuk a hősökkel kapcsolatosan.

A fejlesztők elsődleges célja, hogy minden játékos számára ugyanolyan jó legyen a játékélmény függetlenül attól, hogy új játékos vagy veterán az illető. Mivel nem minden hős illeszkedik a platform adottságaihoz, így a mobilos verzióban elképzelhető, hogy egyes karakterek eltérnek majd.

Ilyen lesz például Vayne W-je, a Silver Bolt is, melyet aktiválva plusz támadási sebességet kap a karakter.

wild rift

A legtöbb point-click spelles képesség irányítása se volt a legkomfortosabb, így több esetben is találkozhatunk majd azzal, hogy egyes képességek, már skill shotként üzemelnek. Ilyen lesz például Annie Q-ja, vagy Miss Fortune Double Up-ja.

wild rift

Brian „Feralpony” Feeney azt is elmondta, hogy szerencsére nem minden karakter esik át módosításon, így például a Nami, Orianna és Ziggs mainek már megnyugodhatnak, hiszen karaktereik úgy lesznek portolva a mobil platformra, ahogy vannak. Ezenkívül több érdekesség is bejöhet, mint például a globális Lux ulti. A teljes videót itt találjátok:

Egy ideig valószínűleg nem adnak ki új információt a Wild Rifttel kapcsolatosan, és Feralpony fel is hívta a figyelmet arra, hogy semmilyen módon nem elérhető jelenleg a játék, így ne próbáljatok meg letölteni. A megjelenésről még nincs hír, de amint lesz újabb infó, mi azonnal jelentkezünk.

Ti várjátok már a mobilos LoL-t?

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×