A 72 éves szupersztár úgy tűnik, nem hagyja ki azokat a franchise-okat, melyekhez annak idején a nevét adta. Most egy Predator játékban is szerepelni fog.

Arnold Schwarzenegger kora ellenére a mai napig szívesen szerepel filmekben. Hiába az élő szövet a fémvázon öregedése, ő mindig visszatér. 2018-ban egyébként készült egy új Predator film, ám az nem nyerte el a nézők tetszését annyira, hogy folytatást készítsenek. Ez persze nem feltétlenül igaz a videojátékokra. Erről már maga Schwarzenegger adott hírt, aki azt mondta: fejlesztés alatt van egy játék, amiben szinkronként meg is szólal – írja a Wegotthiscovered.

„Felkértek, hogy adjam a hangom egy videojátékhoz, amely a Predator alapján készül. Nemrég a barátnőmmel megnéztük az összes régi filmet, tehát visszatértem abba a hangulatba, és így csinálom meg a voice-overt – mondta a színész az Arnold Sports Festivalon.

A játék részleteiről természetesen nem árult el részleteket, ám tudjuk, hogy készül a Predator: Hunting Grounds ami a tervek szerint a jövő hónapban jelenik meg. Egyelőre nem nyert megerősítést, hogy Arnold ebben a játékban adja majd valamelyik karakter hangját, de elég valószínű.

A Predator: Hunting Ground április 24-én jelenik meg PlayStation 4-re és a PC-re. Íme a játék előzetese:

 

Szerinted milyen szerepben tér vissza Arnold Schwarzenegger a játékban?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×