Eltávolítja az Epic a játékból a Legacy Control opciót, ami eddig előnyt nyújtott a kontrollerrel játszóknak a billentyűzetesekkel szemben.

A hivatalos Fortnite updatekről beszámoló twitter csatorna tette közzé, hogy március 13-ával kiveszik a játékból a „Use Legacy Look Controls” opció. Ez a beállítás a kontrollerek versenyképességét volt hivatott javítani, minimális aim assisttal.

 

Tavaly azonban kiderült, hogy a beállítás konkrétan átláthatatlan akadályokon keresztül (falak, füst, magas növényzet) is képes volt követni az ellenfeleket. A PC Fortnite-os közösség azóta is kéri az Epicet, hogy távolítsa el a jogtalan előnyt biztosító lehetőséget a játékból.

Ha kontrollerrel játszol, és eddig használtad a beállítást, de nem szeretnéd elveszteni az érzékenységi beállításaidat, nem kell aggódnod. Az Epic egy új menüpontot rakott be „Copy from Legacy”, ami minden beállításodat átviszi a sztenderd módba. Egy későbbi tweetben azt is hozzátették, hogy ha valaki elfelejtené ezt megtenni előre, márcisu 13-án automatikusan átmásolják az érzékenységbeállítást a normál módba.

Kérdés, hogy ki akar majd ezek után is kontrollerrel játszani PC-n?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×