Elstartolt az Nvidia felhőszolgáltatása.

Az utóbbi időkben az óriásvállalatok csak úgy öntötték a pénzt a felhőszolgáltatásokba, a nagyok szerint ugyanis a konzolok mellett a játékok jövője is a felhőben rejlik. A Microsoft például több, mint 10 milliárd dollárt fektetett az Azure fejlesztéseibe, de a Google és az Amazon sem kis összegeket ölt a saját felhőszolgáltatásaiba. Az Nvidia pedig szintén beállt a sorba, viszont a Google Stadiával ellentétben jóval olcsóbban kínálják az előfizetéseket.

Ráadásul most a kezdőakció keretein belül 90 napig ingyen igénybe vehető a szolgáltatás.

A kínált csomagok

Ezentúl az sem marad le az ingyenes 90 napról, aki elő szeretne fizetni, ugyanis az Nvidia ugyanúgy az előfizetőknek is ingyen kínálja az első 3 hónap hozzáférését. A „Free” és a „Founders” csomagok közül választhatunk, az előbbi értelemszerűen ingyenes, az utóbbi pedig 5,49 euróba, azaz nagyjából 1800 Ft-ba kerül havonta.

A játékkínálat egy része

Az ingyenes felhasználók 60 percig használhatják a szolgáltatást, ezt követően a rendszer kilépteti őket a rendszerből, a fizetősök viszont akár 6 órát is nyomhatják egyhuzamban. Ezentúl az Ray Tracing-támogatás kizárólag a Founders csomagban érhető el.

Noha a béta teszt során bőven akadt hiba, de elvégre ezért kínálta ingyen a hozzáférést az Nvidia ebben az időszakban. Reméljük a késleltetési problémákat sikerült javítaniuk, persze a multiplayer játékok esetén sajnos mindig hátrányban leszünk a hasonló szolgáltatások esetén. Ettől függetlenül egy próbát mindenképp megér az új Geforce Now.

Itt tudjátok igénybe venni a szolgáltatást

UPDATE: Noha a szolgáltatás valóban ingyenes, a játékok beszerzéséről magunknak kell gondoskodnunk. 

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×