Meg akarta lepni édesanyját, az ajándékot pedig stream közben közölte szülőjével Aydan. A profi Fortnite játékos életének egyik legmeghatóbb jelenetét követhettük végig.

Aydan még 2018-ban szerzett hírnevet magának a Fortnite közösségen belül. Ő volt az a játékos, aki folyamatosan megszorongatta kontrolleren, az akkor világ legjobbjának tartott, Nick ‘NICKMERCS’ Kolcheffet. A Chapter 1 során többnyire Tilted Towers-ben startoló profi, számtalan hivatalos versenyen vett azóta részt.

Nickmercs és Aydan – Forrás: Epic Games

A versenyekből és a streamelésből komoly mennyiségű vagyonra tett szert pár év alatt, így tudta meglepni édesanyját egy olyan ajándékkal, amiről még maga a szülő sem mert álmodni soha.

Aydan streamelés közben hívta fel édesanyját, aki éppen úton volt az egyik egyetemi órájára. A szülő éppen felnőttképzésen vesz részt, a profi Fortnite játékos pedig éppen ezen szeretett volna könnyíteni.

A telefonban Aydan bejelentette, hogy van egy ajándéka anyukája számára. Utóbbi természetesen szabadkozott, mondván tett a fiú már eleget a boldogságáért. Ennyi természetesen nem állíthatta meg Aydant, aki izgatottan közölte is az örömhírt:

„Már késő anya, kifizettem a teljes egyetemi tandíjadat!”

A telefonvonal túloldaláról meglepődöttség, öröm és hála egyvelege szűrődött vissza. Az elérzékenyült anyuka könnyekben tört ki, végül Aydannek is küzdenie kellett, hogy ne induljon el ő is ezen az úton.

A profi külön megköszönte nézőinek, akik nélkül soha sem tudta volna megengedni mindezt magának.

Kevés jobb dolgot ismerünk a világon az adakozásnál. Az emberi önzetlenségnél szebbet keresve is aligha tudunk találni, az ilyen jelenetek pedig még azokat is megérintik, akik érzelmileg közvetlenül nem is érintettek a történetben.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×